Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Workshop Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren: Kansen en Keuzes

Duur: 1 dag
Data: di 26 maart 2019 van 09:15 tot 12:30
Locatie: La Vie Meeting Center Utrecht, Lange Viestraat 351, 3511 BK, Utrecht
Prijs: € 295.00

Duur: 1 dagdeel

Waarom deze module?
Op 1 januari 2020 wordt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren van toepassing. Daarmee krijgen ambtenaren een arbeidsovereenkomst naar burgerlijk recht. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe gaat u dat aanpakken?


Toelichting
In deze workshop werken we aan een planmatige invoering van de Wnra, zodat u met een stappenplan aan de gang kunt. Om dat te bereiken bespreken we de hoofdlijnen van de Wnra en de gevolgen voor uw organisatie. Wat verandert er, waarmee moet u als organisatie rekening houden en welke keuzes kunt u maken? De Wnra biedt kansen om zaken effectiever aan te pakken en te regelen in uw organisatie.


Programma
U maakt voor uw eigen organisatie een planmatige opzet, waarbij u de volgende bouwstenen meekrijgt:
  • Van rechtspositieregeling naar cao; welke keuzes moet en kan ik als organisatie maken?
  • Van aanstelling naar arbeidsovereenkomst; wat betekent dat en wat moet ik daarvoor doen?
  • Van ambtenarenrecht naar burgerlijk arbeidsrecht; wat zijn de belangrijkste verschillen?
  • Welke kansen biedt het nieuwe ambtenarenrecht?


Leerdoelen
Na deze workshop heeft een duidelijk beeld van de gevolgen van de Wnra voor uw organisatie, de stappen die u in dat kader moet gaan zetten en de keuzes die u daarin kunt maken.
De workshop is bestemd voor hoofden- en beleidsadviseurs-P&O en arbeidsjuristen die in hun organisatie te maken krijgen met de gevolgen van de invoering van de Wnra. Deelnemers kunnen met elkaar in contact blijven door gebruik te maken van de mogelijkheden die onze website daartoe biedt.

De modules kunnen ook bij u op locatie en op maat worden uitgevoerd. Voor vragen hierover kunt u vrijblijven contact met ons opnemen: info@knra.nl

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl